Tack för att du tagit dig tid med kursen!

Nu har du lärt dig vad som är värt att veta om destinationen Åland, Du har även läst några historier om värdskap som vi hoppas ska inspirera dig i ditt arbete.

Med detta i bagaget har du nu verkygen att bjuda på ytterligare en dimension i ditt värdskap. Att du kan svara på frågor om ålands historia, tipsa om sevärdheter gör gästens upplevelse av Åland mycket bättre.

Repetera 

Ambitionen med denna kurs är att ge alla som jobbar inom servicenäringen samma utgångsläge i sitt yrke. Ett svar som "jag vet inte" eller "ingen aning" till en besökare hör inte hemma i vår bransch, vi ska antingen ha svar på frågan eller be om att få återkomma. Använd denna kurs just i detta ändamål, gå tillbaka och repetera eller sök svar.

Hjälp oss göra kursen bättre

Har ni tips och idéer på hur vi kan utveckla kursen ytterligare är vi mycket tacksamma. Kontakta oss genom kontaktuppgifterna nere på sidan.

Kedjan är inte starkare än den svagaste länken, jobbar vi alla med samma inställning och engagemang kan vi tillsammans göra Åland till ett resmål man mer än gärna besöker igen och igen.

Jag önskar er all lycka i era möten med gäster!

Mattias Eriksson

Kursansvarig